EZÉRT NEM DRÁGA A MASSZÁZSMEDENCE FENNTARTÁSA

 

A masszázsmedencékkel kapcsolatos mítoszok és téves elképzelések között mindig előkelen helyen szerepel a működtetésének drágasága. Az állandóan bekapcsolt, fűtő, rezgő, bugyogó medence üzemeltetése hogyan is lehetne olcsó mulatság? Hát így!

 

A modern masszázsmedencék energiahatékonysága bámulatos, hogy egy közepes méretű medence működtetésének ára naponta csak 1 euróba kerül. Ez az ár és a medence hőtartása, energiafogyasztása persze típusonként és gyártóként is változik, érdemes tehát emiatt is a minőséget választani. 
Az ár függ a medence méretétől, a használat gyakoriságától, a helyi időjárási viszonyoktól és a telken/házon belüli elhelyezkedéstől is. A független TÜV SÜD Global testing, certification and inspection szervezet mérése szerint, ha egy 5 személyes HotSpring Aria modellel számolunk, amelyet 38 fokra fűtünk fel, napi 20 perces használatra (helyszín: Málaga), akkor a fogyasztás mindössze 2,31 kW. 
Ha a vételár mellett az üzemeltetés költségének alacsonyan tartása is fontos számodra, válassz aHotSpring medencék közül, és nem ér meglepetés az első villanyszámlánál sem.